Enjoy free delivery on all orders over €50

Rolluiken


Heerlijk slapen!

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u of uw kind geen last heeft van buitenlicht! Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust begint aan een nieuwe dag.

Warmtewerend & Isolerend

Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? Rolluiken houden in de winter koude buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening.

Veiligheid & Privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? Een rolluik verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk door middel van het krachtige pantser. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Bediening

Qua bediening zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening. Wilt u voorkomen dat uw motor bij weerstand door blijft draaien (en kapot kan gaan)? Kies dan voor een motor met weerstandsherkenning. Tevens zijn er ook fluisterstille motoren te plaatsen zoals de RS100.

Alle systemen kunnen tevens aan een domotica gekoppeld worden waardoor deze op afstand uit te lezen en te bedienen zijn.

Stijlvolle kleuren

Voor de kast en lamel kunt u kiezen uit diverse standaard RAL kleuren. Ook is het mogelijk, tegen meerprijs, de producten in de door u gewenste RAL kleur te laten coaten.

Modellen

Rolluik | in ronde of afgeschuinde uitvoering (met lamelhoogte 40 of 55)