Enjoy free delivery on all orders over €50

Screens


Screens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%. Tegelijk behoud u enige mogenlijkheid om naar buiten te kunnen kijken. Een screen zorgt voor een gevoel van privacy, zonder het contact met de ‘buitenwereld’ af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte.

Windvaste screens

Met onze ritsscreens bent u verzekerd van een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor ook kieren aan de zijkant tot het verleden behoren. Dát is SunCircle!

Zonfilter of verduisterend?

Screens filteren het zonlicht tot 85%. Desondanks kunt u overdag gewoon door het screen naar buiten kijken. Gebruikt u de screens ook als verduistering? Ook dat kan met onze 1% doeken.

Afsluiting overkapping

U kunt uw ritsscreens uitstekend gebruiken voor het afdichten van een opening in uw terrasoverkapping. Geniet op uw eigen terras van langere avonden!

Meer dan 60 doekkleuren

De screendoeken worden gemaakt van OERSTERK GLASVEZEL. De kenmerken van het screendoek bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. U heeft de keuze uit meer dan 60 verschillende doekstalen. Passend bij de uitstraling van uw woning!

Modellen

Screen | in ronde of afgeschuinde uitvoering

Ritsscreen | in ronde of afgeschuinde uitvoering

LX-55 | exclusieve uitstraling, verfijnde afwerking en onzichtbaar bevestigingsmateriaal